Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Escola de Dansa Núria Ventura

La dansa és matemàtica pura, filosofia, música, poesia, sensibilitat. En definitiva, la formació de la ment, el cos i l’esperit.

La dansa serveix com a teràpia per desinhibir prejudicis que ens acompanyen, generalment des de la infància. No importa l’edat, sinó la necessitat de treure a la superfície els sentiments que portem a dins. La seva pràctica neteja el nostre interior amb la particularitat de què, al mateix temps, fem exercici, ens divertim i recreem.

Als nens, la dansa els serveix com a reforç acadèmic, accelera, sens dubte, la capacitat d’aprenentatge a l’escola dels estudis formals i sensibilitza, per sempre l’enteniment de totes les arts.

Estimula l’esperit del nen que acaba entenent l’esforç i la satisfacció que suposa emprendre un projecte personal amb el cos (element primari de desenvolupament de la intel·ligència i el caràcter humà) que, a la fi, es farà realitat en escena, mostrant el treball als pares i a tot un públic que representa la societat.

La dansa és matemàtica pura, filosofia, música, poesia, sensibilitat. En definitiva, la formació de la ment, el cos i l’esperit.

Disciplines

Eduquem a l’alumne a entendre la disciplina de la dansa, assolint qualitats tècniques i artístiques, des de petits/es, de forma pre-professional i d’una manera natural.
Informació Covid-19
L’escola compleix amb tots els protocols establerts per sanitat, per la lluita contra el COVID.
Els/les alumnes entren a l'escola sense sabates, amb mascareta, se’ls hi pren la temperatura i proporciona gel desinfectant.
Dins les classes no és obligatori portar mascareta si tenen l’espai mínim de metre i mig de distància de separació, i així es compleix.
Arrel d’aquesta situació i la nova normalitat que estem vivint, l’escola està preparada per oferir classes virtuals en qualsevol cas, tant si hi ha un confinament en grup com personalitzat. Els/les alumnes no tenen en cap situació que deixar el seguiment de l’aprenentatge amb les classes.
Per qualsevol altre pregunta o aclariment estem a la vostre disposició.
AVÍS LEGAL. La nostra escola de dansa està, rigorosa i absolutament lliure de música amb drets d'autor per impartir les seves classes. L'escola no necessita música comercial, com per exemple "Los 40 Principales" ni Operación Triumfo ni el que sigui conegut al mercat, perquè és música generalment molt poc culta i contraria a l'ensenyament. L'escola utilitza música Copyleft extreta de xarxes com Jamendo, Freemusic Archive, entre altres opcions, on hi ha infinitat de cançons i vídeos que es poden utilitzar lliurement en totes les classes de dansa. Les músiques Copyleft són de qualitat i molt millors, en molts casos, que la música amb drets. L'escola també utilitza Creative Commons per lliurar els treballs dels alumnes.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació