Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Dansa Contemporània

La dansa contemporània sorgeix a principis del segle XX com una reacció contrària a les formes clàssiques encotillades i com a una necessitat d'expressió lliure del cos amb Loïe Fuller com a pionera històrica i més tard Isdora Duncan.

En la classe de dansa contemporània, donem per suposat, que la tècnica bàsica del cos que s'assoleix en el ballet clàssic ja està integrada per poder centrar-nos a treballar l'expressió i dinàmica buscant moviments orgànics i naturals característics de tècniques contemporànies, per arribar a clarificar un moviment amb una idea, sentiment o emoció amb fluïdesa.

Tècniques impartides: Graham, Limón, Release, Contac, Teatre Dansa, Video Dansa, Tècniques d'Improvisació i Muntatge Coreogràfic.

L'escola prepara alumnes que destaquen en aquesta disciplina per entrar al Conservatori Professional de Dansa: Institut del Teatre o Oriol Martorell.

Professors: Núria Ventura, Arnau Castro

GRUP DE DANSA NV

L'escola gaudeix d'un "Grup de Repertori" o "Grup de Dansa NV" que treballa coreografies per actuacions i competicions, amb la finalitat de donar l'oportunitat als alumnes avançats perquè puguin experimentar l'escenari al màxim possible, tant per entendre la dansa en el seu moment més àlgid, com per si en un futur els estudiants es volen dedicar a la dansa i entrar en una companyia professional.

Per entrar al grup de Dansa NV els/les alumnes han d'haver cursat o de cursar el Programa de Formació Professional de l'escola i/o haver assolit un nivell mínimament alt per poder-se expressar amb facilitat física i mental, que és el que requereix qualsevol coreògraf professional.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació