Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Instal·lacions

L’escola disposa de espais amplis tant en la recepció, oficina i vestuaris com les sales de ball de 60m2 i 120m2. Molta llum i ventilació per tot arreu.

Les sales estan perfectament equipades per cada disciplina, amb tarimes flotants especials per dansa que cobreixen tot el terra. Per la dansa clàssica i contemporània, la tarima està coberta de linòleum de màxima qualitat, pel flamenc i el claqué les tarimes són de fusta de roure i contraxapat, per les acrobàcies tatami a part de colxonetes inflables i demés.

Totes les sales disposen de equipament informàtic de alta qualitat amb ordinadors, càmeres, micros i projectors i connexió en fibra òptica de la més alta velocitat per què els alumnes poguin accedir a classes virtuals des de casa en qualsevol moment que els hi sigui necessari, no només per restriccions del canvi climàtic o pandèmia sinó també per casos concrets en els que un alumne està malalt, lesionat o qualsevol problema que li pugui sorgir.

Platò d'Arts Escèniques NV

L'escola disposa d'un plató per actuacions virtuals i/o aforament reduït, amb la finalitat de què els i les alumnes puguin tenir l'oportunitat d'actuar constantment i aixì agafar rodatge professional teatral. El plató també està en lloguer, a disposició d'altres produccions fora de l'escola.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació