Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Laia Molins

Barcelona
Ballarina de claqué. Va nèixer i créixer a Barcelona. Llicenciada en Sociología per la Universitat de Barcelona l’any 2001. Formada com a ballarina de claqué, també ha estudiat jazz, flamenc, clàssic, cant clàssic i modern, solfeig i percussió. Va rebre formació complementaria a EEUU.

Ha format part i col.laborat en diferents espectacles i companyies com: “Flamenco Tap Fusion”, “Experimentap”, “Trash”, “La Nora i el Jazz” amb la Big Band de Granollers, amb la Locomotora Negra, Barcelona Rhythm Tap de Guillem Alonso, “Djellaba Groove “ companyia de Roxane Butterfly i Tapeplas de Sharon Lavi, entre altres.

Actualment forma part de les companyies i/o grups: Tap Olé; 2x3 (juntament amb la bailaora Núria Ventura), Duo amb el pianista Marco Mezquida i dirigeix la seva pròpia Companyia de Dansa, REM ,amb l’espectacle “L’Estació”. És presidenta de l’Associació “Tot pel Claqué” a Barcelona i com a tal han organitzat des del 2002-2013 el Festival de claqué a Barcelona,entre altres activitats.

Des del 1998 participa setmanalment en les sessions d’improvisació de claqué a Barcelona- Tap Jam,passant posteriorment a dirigir-les. Com a pedagoga, dóna classes regulars a l’escola Núria Ventura a St.Celoni i a l’Escola de Dansa i Música Luthier a Barcelona, però també és artista invitada en diferents events internacionals: França, Cuba, Suïssa, Italia, entre altres.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació